Over ons

Persoonlijke benadering

Hands-on mentaliteit

Uitgebreid netwerk

Communicatieve       vaardigheden

Ook interessant

Contact opnemen

Naam (*)

Vul dit veld volledig in a.u.b.
Email (*)

Vul een geldig mailadres in a.u.b.
Telefoon

Ongeldige invoer
Bericht (*)

Please let us know your message.HR Consultancy BV

Dorpsstraat 123

4451 AB Heinkenszand

 

Postbus 48

4450 AA  Heinkenszand

 

tel  (0113)-563180

fax (0113)-562171

e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Coaching Zeeland

Coaching wordt door HR Consultancy in Zeeland, zoals Schouwen-Duivenland, aangeboden voor zowel werknemers als werkgevers. Met onze hands-on mentaliteit en persoonlijke benadering bieden wij een uitkomst voor elk vraagstuk. Wij bieden oplossingen op maat voor elke organisatie, elk team en individu. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen, integriteit en vertrouwelijkheid. Onze coach treedt op als klankbord en houdt u een spiegel voor wanneer nodig. Ze zijn onafhankelijk, objectief en hebben uw belang voor ogen. HR Consultancy beschikt over diverse coachmethodieken en instrumenten om de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer te begeleiden. Vraag snel naar de mogelijkheden bij HR Consultancy!

Coaching Zeeland: een persoonlijk aanpak gegarandeerd

Wanneer u HR Consultancy inschakelt voor coaching in de regio Zeeland bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. De meeste deelnemers hebben 5 tot 8 sessies nodig verdeeld over 3 tot 6 maanden. Dit betekent ook dat wij op de behoefte van elke deelnemer kunnen inspelen. Onze coachingstrajecten worden dus afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers. Deze trajecten zijn:

  • Gericht op beweging van binnenuit
  • Persoonlijk
  • Efficiënt
  • Verankerd
  • Resultaatgericht

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over coaching door HR Consultancy in Schouwen-Duivenland en de rest van Zeeland? Neem dan direct contact op met onze specialisten en bel naar 0113 – 563180.

Neem direct contact op en bel naar 0113 – 563180 voor coaching in Zeeland!

 

HR - Advies - Training - Re-integratie - Loopbaanbegeleiding - Coaching - Personeel - Werkgevers - Werknemers | Heinkenszand - Zeeland

logo