Over ons

Persoonlijke benadering

Hands-on mentaliteit

Uitgebreid netwerk

Communicatieve       vaardigheden

Ook interessant

Contact opnemen

Naam (*)

Vul dit veld volledig in a.u.b.
Email (*)

Vul een geldig mailadres in a.u.b.
Telefoon

Ongeldige invoer
Bericht (*)

Please let us know your message.HR Consultancy BV

Dorpsstraat 123

4451 AB Heinkenszand

 

Postbus 48

4450 AA  Heinkenszand

 

tel  (0113)-563180

fax (0113)-562171

e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Management vaardigheden Zeeland

Verbeter uw management vaardigheden door HR Consultancy uit Zeeland in te schakelen. Wij hebben een uitgebreid netwerk in de arbeidsmarkt waarbij we uitmuntende resultaten hebben bereikt. Door onze persoonlijke benadering en hands-on mentaliteit bieden we ondersteuning aan zowel werkgevers als werknemers. Door de juiste managementtactieken in te zetten wordt uw personeel gemotiveerd en ervaren zij vertrouwen om zich te ontwikkelen. Dit komt het productieproces ten goede en zorgt voor goedlopende contacten met klanten.

Management vaardigheden verbeteren in Zeeland

 Het potentieel van uw werknemers verbetert van binnen uit. Als men aangesproken wordt op hun passie en drijfveren vinden zij de motivatie om zeer productief te zijn en bergen werk te verzetten. Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan is het resultaat van eigen motivatie maar ook van goed management. Daarbinnen is veel ontwikkeling mogelijk, wat wij aanbieden. In Zeeland kunt u uw management vaardigheden verbeteren door HR Consultancy in te schakelen. Vanuit Heinkenszand kunnen wij u ook op locatie op bijvoorbeeld Schouwen-Duiveland van dienst zijn. Wij leveren naast trainingen om uw management vaardigheden in Zeeland te verbeteren de volgende diensten:

HR Consultancy
Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u behoefte aan persoonlijk contact? Dan belt u naar 0113 – 563180 of neemt contact op via ons formulier. Verbeter uw management vaardigheden en laat ons naar u in Zeeland komen voor effectieve trainingen of het bieden van begeleiding.


Wilt u uw managementvaardigheden verbeteren in Zeeland? Vul uw gegevens in en neem contact op voor meer informatie!

 

HR - Advies - Training - Re-integratie - Loopbaanbegeleiding - Coaching - Personeel - Werkgevers - Werknemers | Heinkenszand - Zeeland

logo