Over ons

Persoonlijke benadering

Hands-on mentaliteit

Uitgebreid netwerk

Communicatieve       vaardigheden

Ook interessant

Contact opnemen

Naam (*)

Vul dit veld volledig in a.u.b.
Email (*)

Vul een geldig mailadres in a.u.b.
Telefoon

Ongeldige invoer
Bericht (*)

Please let us know your message.HR Consultancy BV

Dorpsstraat 123

4451 AB Heinkenszand

 

Postbus 48

4450 AA  Heinkenszand

 

tel  (0113)-563180

fax (0113)-562171

e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Outplacement Breda

HR Consultancy biedt u ondersteuning op het gebied van outplacement in Breda en omstreken. Door de juiste bemiddeling vindt de betreffende werknemer zijn of haar weg naar een nieuwe functie die bij hem of haar past. Het is belangrijk dat werkgever en werknemer op gepaste wijze afscheid nemen zodat er een betere toekomst voor beide mogelijk is. Het vergt kennis en ervaring om de juiste persoon op de juiste plaats te vinden. Wij bieden u op het gebied van outplacement goede ondersteuning.

Outplacement begeleiding in Breda

 Het afscheid van een baan waar een werknemer lange tijd werkzaam is geweest kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Wij bieden u begeleiding op het gebied van outplacement in Breda en andere delen van West-Brabant en Zeeland. Door een effectief stappenplan op te stellen dat zich richt op een goed afscheid tussen beide partijen en een goede toekomst voor de werknemer wordt de pijn verzacht. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en bieden wij een outplacement traject op maat. Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat wij uw werknemer op de juiste manier begeleiden naar een passende baan. Het kan ook gebeuren dat outplacement nodig is voor een groep werknemers doordat de omstandigheden geen andere mogelijkheden biedt. Wij hebben de capaciteiten om het outplacement in goede banen te leiden in Breda en omstreken.

Wilt u begeleiding op het gebied van outplacement in Breda? Vul onderstaand formulier in en ervaar de mogelijkheden.

 

HR - Advies - Training - Re-integratie - Loopbaanbegeleiding - Coaching - Personeel - Werkgevers - Werknemers | Heinkenszand - Zeeland

logo