Week van de Loopbaan 13 t/m 17 september 2021

VOOR DE ZEVENDE KEER OP RIJ: DE WEEK VAN DE LOOPBAAN
Van 13 tot en met 17 september a.s. gratis loopbaanadvies voor iedereen.

Je bent een ervaren professional, maar werken kost de laatste tijd teveel energie. Het plezier is verdwenen. De balans lijkt niet goed meer en daar heb je last van. Er moet iets veranderen, maar je weet niet precies wat. Zit je wel op de goed plek? Je twijfelt of je misschien te oud bent om van baan te veranderen of iets nieuws te ondernemen. Als je al een tijdje geen werk meer hebt, wordt je onzeker en onrustig. Je wilt weer meedoen en een bijdrage leveren. Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Maar wat is dat precies? Meld je dan snel aan, via info@hr-consultancy.nl, voor een gratis (wandel)coach gesprek met één van onze loopbaanadviseurs in de Week van de Loopbaan! Al wandelend gaan we in gesprek over jouw vragen!

*In verband met Covid19 worden alle coachgesprekken gevoerd met inachtneming van de maatregelen van het RIVM.