Een assertiviteitstraining volgen in Zeeland

  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke benadering
  • Hogere productiviteit

HR Consultancy biedt een assertiviteitscursus aan in de regio Zeeland voor iedereen die de persoonlijke effectiviteit wil verbeteren. Wij trainen zowel organisaties als teams en individuen in Schouwen-Duivenland en de rest van de provincie. We zijn namelijk gevestigd in Heinkenszand. Vindt u of vinden uw medewerkers het moeilijk om voor uzelf of zichzelf op te komen? Vindt u het moeilijk om uw mening te beargumenteren? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens een assertiviteitstraining door HR Consultancy, in Zeeland. Problemen en conflicten worden op een actieve wijzen aangepakt tijdens de training zodat deze vaardigheden optimaal ingezet kunnen worden op de werkvloer. Vraag snel naar de mogelijkheden bij HR Consultancy.

Een assertiviteitscursus bij HR Consultancy in Zeeland vergroot het zelfvertrouwen

Iedereen heeft wel eens moeite met het opkomen voor zijn of haar mening. Heeft u hier echter vaak moeite mee, dan raden wij een assertiviteitscursus aan bij HR Consultancy in Zeeland, zoals Schouwen-Duivenland. Het zelfvertrouwen en de overtuigingskracht worden vergroot bij het volgen van de cursus. HR Consultancy richt zich op het ontwikkelen en geven van trainingen en cursussen. Onze cursussen en trainingen zijn diepgaand, uitdagend en prikkelend. Bovendien hanteren wij een persoonlijke aanpak die resultaatgericht is.

Cursus op maat

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van HR Consultancy in Zeeland bent u verzekerd van een assertiviteitscursus op maat (indien gewenst) in Zeeland. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 0113 – 563180.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over loopbaanbegeleiding of wilt u een afspraak maken?
Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.