Een assertiviteitstraining volgen in Zeeland

  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke benadering
  • Hogere productiviteit

Een assertiviteitstraining volgt u bij HR Consultancy, gevestigd in Goes, provincie Zeeland. Wij hebben een hands-on mentaliteit. Dit merkt u ook in de trainingen die wij bieden. Wanneer u bij ons een assertiviteitstraining volgt, neemt uw zelfvertrouwen en overtuigingskracht toe. Dit soort trainingen zijn aan te raden voor mensen die het lastig vinden om voor hun mening te beargumenteren en om voor zichzelf op te komen. Door onze persoonlijke benadering bieden wij een assertiviteitstraining in Zeeland op maat aan. U weet dan ook zeker dat uw persoonlijke knelpunten aangepakt worden. Vraag snel naar onze mogelijkheden!

Vergroot uw zelfvertrouwen met assertiviteitstraining in Zeeland

Met een assertiviteitstraining door HR Consultancy in Zeeland vergroot u uw zelfvertrouwen. Wij werken voor diverse opdrachtgevers en bieden trainingen aan organisaties, individuen en teams. We werken resultaatgericht, waardoor we simpele en werkbare oplossingen kunnen bieden voor ieder persoon. Zowel werkgevers als werknemers zijn bij ons welkom voor het volgen van een training of cursus. Naast een assertiviteitstraining bieden wij in Zeeland nog andere trainingen aan ter bevordering van persoonlijke effectiviteit. Timemanagement, Communicatietraining, Solliciteren en Netwerken zijn enkele voorbeelden.

Meld u aan voor een assertiviteitstraining

Wilt u zich aanmelden voor een assertiviteitstraining bij HR Consultancy uit Goes in Zeeland? Wilt u liever meer informatie vooraf over de inhoud van de training op maat? Vraag dan naar de mogelijkheden van al ons personeelsadvies en bel naar 0113 – 563180. Maak gebruik van de diensten van ons HR-consultancybureau!

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over loopbaanbegeleiding of wilt u een afspraak maken?
Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.