Communicatietraining op maat

 • Hands-on mentaliteit
 • Persoonlijke benadering
 • Hogere productiviteit

HR Consultancy, gevestigd in Goes, helpt vele organisaties, teams en individuen om hun communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en verbeteren in Brabant of Zeeland middels communicatietraining op maat. Wij hanteren een persoonlijke, gedreven en resultaatgerichte aanpak. Wij bieden een communicatietraining op maat aan waarin de verbetering van vaardigheden centraal staat. In onze trainingen staat de praktijk centraal. Theorie behandelen we alleen voor zover deze noodzakelijk is om nieuwe vaardigheden in de praktijk toe te kunnen passen. Wij verwachten een actieve inbreng van de deelnemers en zetten leervragen om in concrete en praktische opdrachten. Bij HR Consultancy bent u ervan verzekerd dat uw communicatieve vaardigheden verbeterd worden en meteen toepasbaar zijn in uw werkomgeving in Brabant en Zeeland.

De uitgangspunten van een communicatietraining op maat

Een communicatietraining in Brabant of Zeeland laat u verzorgen door de specialisten van ons HR-consultancybureau! Wij gaan uit van leren door te motiveren, veel te doen, te herhalen, succeservaringen te creëren en een krachtige transfer naar de werkplek. De uitgangspunten van ons bureau zijn:

 • Een actieve inbreng
 • Concreet
 • Theorie
 • Praktijkgericht
 • Experimenteren

Voor elke organisatie en elk individu kunnen wij een training om maat aanbieden, geheel afgestemd op de behoefte van de deelnemer. Naast een communicatietraining ter verbetering van communicatieve vaardigheden, bieden wij in Zeeland en Brabant nog diverse andere trainingen aan. Deze hebben voornamelijk te maken met leidinggeven en persoonlijke effectiviteit. Ook zijn wij gespecialiseerd in paardencoaching. Dit is een training waarbij u leert uw eigen kwaliteiten te herkennen en waar juist uw valkuilen liggen. Een paard helpt u om waardevolle informatie over uw eigen gedrag en functioneren te genereren, waardoor u uzelf kunt verbeteren waar nodig.

Verbeter en ontwikkel uw communicatieve vaardigheden verder bij ons

 

Door een communicatietraining in Zeeland of Brabant te laten verzorgen door ons bureau kiest u voor de zekerheid van het verbeteren van uw communicatieve vaardigheden. Elke deelnemer wordt bij ons desgewenst individueel bijgestaan. Wij richten ons op de persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat we een communicatietraining op maat kunnen creëren voor elke deelnemer. Onze communicatietraining kan bijvoorbeeld bestaan uit de volgende activiteiten:

 • Gesprekstechnieken
 • Klantgericht communiceren
 • Communiceren met effect
 • Feedback geven en ontvangen

Neem contact met ons op voor een communicatietraining op maat

Voor elke organisatie, elk team en individu verzorgen wij desgewenst een communicatietraining op maat. Verbeter uw communicatieve vaardigheden in Brabant en Zeeland met de hulp van HR Consultancy! Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar 0113 – 563180 of vul ons contactformulier in en kom in contact met ons bureau in Goes.