Een cursus timemanagement

  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke benadering
  • Hogere productiviteit

Tijdens een cursus timemanagement in Brabant of Zeeland door HR Consultancy uit Goes leert de deelnemer verstandig en efficiënt om te gaan met tijd. Goed timemanagement zorgt voor minder stress, efficiënter werken, en ook prettiger werken met uw collega’s. Hierdoor is een cursus timemanagement aan te raden voor iedereen die moeite heeft met het indelen van zijn of haar tijd. Wij bieden deze cursus aan organisaties, teams en individuen.

Een cursus timemanagement met een persoonlijke benadering

Wij hanteren een persoonlijke benadering, waardoor we elke cursus kunnen afstemmen op uw behoeften en wensen als deelnemer. Tijdens onze cursus in timemanagement komen vele praktijkopdrachten aan bod en heeft u als deelnemer de kans om deze in de eigen werkomgeving (of thuis) toe te passen. Vraag snel naar de mogelijkheden bij HR Consultancy, gevestigd in Goes, provincie Zeeland!

Een cursus timemanagement door specialisten in Brabant of Zeeland

HR Consultancy heeft enkel specialisten in dienst die een cursus timemanagement in Brabant of Zeeland op maat voor u verzorgen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften vullen we de cursus in timemanagement in en gaan we direct aan de slag. Waar we in ieder geval voor zorgen is het opbouwen van een personeelsbestand voor een duurzame inzetbaarheid door verbeterde tijdindelingsvaardigheden. De lengte van de cursus is afhankelijk van de deelnemer of het team. We doen uiteraard alles in overleg met u en voorzien u graag van deskundig advies. Bij ons staan een actieve inbreng, praktijksituaties, concrete opdrachten, noodzakelijke theorie en experimenten centraal.

Kijk of u naast de cursus timemanagement nog iets anders aanspreekt

Naast een cursus timemanagement bieden wij ook diverse andere cursussen voor persoonlijke effectiviteit aan in de provincies Brabant en Zeeland, zoals:

Vraag meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor het volgen van een cursus timemanagement in Brabant of Zeeland? Of wilt u uzelf, uw organisatie of team direct inschrijven voor de cursus? Neem dan direct contact met ons op in Goes. Vraag naar de mogelijkheden of meld u aan via 0113 – 563180.