Een cursus timemanagement

  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke benadering
  • Hogere productiviteit

Met een cursus timemanagement in Brabant of Zeeland door HR Consultancy leert de deelnemer verstandig en efficiënt om te gaan met tijd. Goed timemanagement zorgt voor minder stress, efficiënter werken, en ook prettiger werken met je collega’s. Collega’s weten namelijk beter waar ze aan toe zijn. Hierdoor is een cursus timemanagement aan te raden voor iedereen die moeite heeft met het indelen van zijn of haar tijd. Wij bieden deze cursus aan organisaties, teams en individuen. Hierbij hanteren wij een persoonlijke benadering, waardoor we elke cursus kunnen afstemmen op de behoeften en wensen van de deelnemer. Hierdoor zullen zijn of haar vaardigheden optimaal verbeteren. Tijdens onze cursus zullen vele praktijkopdrachten aan bod komen en heeft de deelnemer de kans om deze in de eigen werkomgeving (of thuis) toe te passen. Vraag snel naar de mogelijkheden bij HR Consultancy, gevestigd in Heinkenszand, provincie Zeeland!

Een cursus timemanagement door specialisten in Brabant of Zeeland

HR Consultancy heeft enkel specialisten in dienst die een cursus timemanagement in Brabant of Zeeland op maat kunnen verzorgen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften vullen we de cursus in en gaan we direct aan de slag. Hoe lang de cursus duurt is afhankelijk per persoon of team. We zullen uiteraard alles in overleg doen en voorzien u graag van deskundig advies op maat. Bij ons staan een actieve inbreng, praktijksituaties, concrete opdrachten, noodzakelijke theorie en experimenten centraal.

Kijk of er naast de cursus timemanagement nog iets anders u aanspreekt

Naast een cursus timemanagement bieden wij ook diverse andere cursussen voor persoonlijke effectiviteit aan in de provincies Brabant en Zeeland, zoals:

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor het volgen van een cursus timemanagement in Brabant of Zeeland? Of wilt u uzelf, uw organisatie of team direct inschrijven voor de cursus? Neem dan direct contact met ons op. Vraag naar de mogelijkheden of meld u aan via 0113 – 563180