Duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf in Zeeland

  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke benadering
  • Hogere productiviteit

Heeft u interesse in de mogelijkheden op het gebied van duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf in Zeeland? Praat dan eens met een van onze medewerkers. HR Consultancy, gevestigd in Heinkenszand, is dé specialist in personeelszaken. We helpen u graag om uw werkvloer zo efficiënt mogelijk in te richten. Aandacht besteden aan gezondheid, ontwikkeling en betrokkenheid van werknemers, zorgt namelijk voor meer werkplezier, wat weer leidt tot een hogere arbeidsproductiviteit. Een win-winsituatie voor werkgever én werknemer dus!

Ontdek onze tools voor duurzame inzetbaarheid in Zeeland

Op het gebied van duurzame inzetbaarheid is ons in Zeeland gevestigde bedrijf een echte expert. Wij zijn een persoonlijke én professionele organisatie die zich kenmerkt door een enorme betrokkenheid en een resultaatgerichte aanpak. U als ondernemer krijgt van ons advies hoe u zo goed mogelijk rekening houdt met de specifieke omstandigheden en wensen van uw personeel. Hoe duurzamer uw werkvloer is, hoe minder verzuim (minder mensen kampen namelijk met stressklachten of een burn-out) en hoe méér uw medewerkers gemotiveerd zijn. Onze oplossingen voor duurzame inzetbaarheid in Zeeland zijn erg divers. Zo bieden wij ondersteuning op het gebied van timemanagement, zodat uw werknemers hun tijd op een efficiënte wijze leren indelen. Wij denken ook mee over het verbeteren van de communicatie. Wanneer de leidinggevenden over de juiste communicatievaardigheden beschikken, coachen zij hun personeel beter. Dit heeft weer betere werkprestaties tot gevolg.

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over de oplossingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid van ons bureau in Zeeland? Bespreek dan uw wensen met ons en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bel gerust naar 0113 – 563180 of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over loopbaanbegeleiding of wilt u een afspraak maken?
Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.