Over ons

Ellen Sinke

Ellen Sinke, oprichter en eigenaar van HR Consultancy. Mensen en organisaties écht verder helpen in hun ontwikkeling is hetgeen mij blij maakt. Ik doe dit graag op een heldere, resultaatgerichte manier. Ik wil mensen raken en in beweging brengen. Sparren met
leidinggevenden en hun uitdagen tot juist dat stapje verder!

Mensen zien mij als een gedreven persoon die met passie en optimisme individuen en groepen stimuleert. Ik ga graag samen gericht aan de slag met concrete doelen waar je echt blijvend iets mee kunt of dit nu in loopbaancoaching, training of leiderschapsontwikkeling is. Daarnaast combineer ik mijn passie voor het ontwikkelen van mensen met mijn passie voor
paarden in de vorm van paardencoaching! Ik ben gecertificeerd paardencoach, communicatie- en leiderschapstrainer en loopbaanadviseur!

Samen komen we verder!

Esther van den Bosch

De beweging in gang zetten om te ontwikkelen is mijn passie, ook voor mezelf. Dit begint met bewustwording van de mogelijkheden om je eigen invloed in te zetten en sturing te geven aan verandering, zonder de persoonlijke omstandigheden uit het oog te verliezen. Ik ga graag samen op zoek naar concrete handvatten om te ontdekken wat verandering voor jou betekent. Mijn veelzijdige ervaring draagt hier zeker aan bij.

Mensen om mij heen geven aan dat ze mijn betrokkenheid en gedrevenheid inspirerend vinden om juist die kleine stappen te zetten die je verder kunnen helpen. Vanuit helder geformuleerde doelen en respect voor de ander ga ik met veel plezier met je aan de slag.

Mijn motto is dat ik de ander niets kan leren, dat moet je zelf doen. Ik draag zorg voor een inspirerende leeromgeving waarin je wordt uitgedaagd om te leren!


Nancy Gunter

Als officemanager mag ik het aanspreekpunt én de ondersteunende factor zijn voor mijn collega’s. Ik zorg o.a. voor structuur en spar met hen over planning en voortgang van de begeleidingstrajecten. In twee woorden: organiseren en administreren!

Door mijn ervaring in HR en Office management heb ik een goed beeld van wat er speelt in de trajecten en versta ik de taal van onze adviseurs en coaches.
Ik houd van aanpakken en denk graag in (creatieve) oplossingen. Als gedreven spinnetje-in-het-web en met passie voor verbinding zit ik hier echt op mijn plek.

Als team zijn we complementair, houden we elkaar scherp en gaan we met plezier voor meer gezonde organisaties met vitale en veerkrachtige medewerkers!

Esther de Bat

Mijn naam is Esther de Bat, sinds augustus 2022 werkzaam bij HR Consultancy. De diversiteit aan diensten die wij aanbieden maken dit een leerzame en uitdagende functie.

Ik houd van de afwisseling en beweging binnen mijn werkzaamheden. Eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen zijn voor mij belangrijke kernwaarden.

Ik ben graag mens- en ontwikkelingsgericht bezig en krijg dan ook energie van het adviseren en begeleiden van mensen en hen te zien ontwikkelen. Ik werk graag op een creatieve manier aan het optimaal haalbare resultaat.

Lillian Weug

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij HR Consultancy als loopbaan- en re-integratiecoach. Ik help mensen bij het (her-) vinden van hun werkplezier en vanuit die gedachte ga ik met mensen in gesprek.
Ik geloof dat ieder mens mogelijkheden heeft en van daar uit wil ik mensen met een realistische blik begeleiden bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities, met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd werken.

Dit gebruik ik in re-integratie 2e spoor trajecten, UWV naar werk en werkfit trajecten, outplacement, loopbaanbegeleiding en jobcoaching. 
Mijn kernwoorden hierin zijn mensgericht, enthousiast, praktisch en oog voor resultaat!