Outplacement in de regio Breda

  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke benadering
  • Hogere productiviteit

HR Consultancy uit Goes biedt u ondersteuning aan op het gebied van outplacement in Breda, maar ook in heel Brabant en Zeeland. Door de juiste outplacementbegeleiding vindt de betreffende werknemer zijn of haar weg naar een nieuwe functie die echt passend is. Het is belangrijk dat werkgever en werknemer op gepaste wijze afscheid nemen, zodat er een betere toekomst voor beide mogelijk is. Aan de hand van dit doel bieden wij u op het gebied van outplacement goede begeleiding aan.

Begeleiding bij outplacement in de buurt van Breda

Het afscheid van een baan waar een werknemer lange tijd werkzaam is geweest is een ingrijpende gebeurtenis. Wij bieden u outplacementbegeleiding aan. Door een effectief stappenplan op te stellen dat zich richt op een goed afscheid tussen beide partijen en een goede toekomst voor de werknemer, wordt eventueel leed verzacht. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en bieden wij een outplacementtraject op maat. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij uw werknemer een juiste outplacementbegeleiding bieden naar een passende volgende baan. Het kan ook gebeuren dat outplacement nodig is voor een groep werknemers doordat de omstandigheden geen andere mogelijkheden overlaten. Ook als u de werknemer bent, bieden wij de juiste outplacementbegeleiding aan tijdens het traject.

Informeer naar onze diensten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van outplacement? Of heeft u behoefte aan ondersteuning op een ander vlak, bijvoorbeeld bij het trainen van uw selectievaardigheden? Neem dan contact met ons in Goes gevestigde bureau op. Hiervoor belt u naar 0113 – 563180 of vult u ons contactformulier in. Onze deskundige medewerkers helpen u graag en blinken uit in het trainen en begeleiden van al uw managementvaardigheden.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over loopbaanbegeleiding of wilt u een afspraak maken?
Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.