Outplacement in de regio Breda

  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke benadering
  • Hogere productiviteit

HR Consultancy biedt u ondersteuning op het gebied van outplacement in Breda en omstreken. Door de juiste bemiddeling vindt de betreffende werknemer zijn of haar weg naar een nieuwe functie die bij hem of haar past. Het is belangrijk dat werkgever en werknemer op gepaste wijze afscheid nemen zodat er een betere toekomst voor beide mogelijk is. Het vergt kennis en ervaring om de juiste persoon op de juiste plaats te vinden. Wij bieden u op het gebied van outplacement goede ondersteuning.

Begeleiding bij outplacement in de buurt van Breda

Het afscheid van een baan waar een werknemer lange tijd werkzaam is geweest kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Wij bieden u begeleiding op het gebied van outplacement in Breda en andere delen van Brabant en Zeeland. Door een effectief stappenplan op te stellen dat zich richt op een goed afscheid tussen beide partijen en een goede toekomst voor de werknemer wordt de pijn verzacht. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en bieden wij een outplacementtraject op maat. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij uw werknemer op de juiste manier begeleiden naar een passende baan. Het kan ook gebeuren dat outplacement nodig is voor een groep werknemers doordat de omstandigheden geen andere mogelijkheden biedt. Wij hebben de capaciteiten om het outplacement in goede banen te leiden in Breda en omstreken.

Informeer naar onze diensten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van outplacement in de omgeving van Breda? Of heeft u behoefte aan ondersteuning op een ander vlak, bijvoorbeeld bij het trainen van uw selectievaardigheden of uw managementvaardigheden? Neem dan contact met ons in Heinekenszand gevestigde bureau op. Hiervoor belt u naar 0113 – 563180 of vult u ons contactformulier in. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over loopbaanbegeleiding of wilt u een afspraak maken?
Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.