Over ons

Ellen Sinke

Ellen Sinke, oprichter en eigenaar van HR Consultancy. Mensen en organisaties écht verder helpen in hun ontwikkeling is hetgeen mij blij maakt. Ik doe dit graag op een heldere, resultaatgerichte manier. Ik wil mensen raken en in beweging brengen. Sparren met
leidinggevenden en hun uitdagen tot juist dat stapje verder!

Mensen zien mij als een gedreven persoon die met passie en optimisme individuen en groepen stimuleert. Ik ga graag samen gericht aan de slag met concrete doelen waar je echt blijvend iets mee kunt of dit nu in loopbaancoaching, training of leiderschapsontwikkeling is. Daarnaast combineer ik mijn passie voor het ontwikkelen van mensen met mijn passie voor
paarden in de vorm van paardencoaching! Ik ben gecertificeerd paardencoach, communicatie- en leiderschapstrainer en loopbaanadviseur!

Samen komen we verder!

Annelies van der Mull

Sinds 2010 ben ik met veel plezier werkzaam bij HR Consultancy B.V. als coach, re-integratiecoach en stresscoach.
Vanuit de gedachte “Je kunt een mens niets leren, je kunt hem alleen helpen het antwoord in zichzelf te vinden” ga ik met mensen in gesprek. Mijn uitgangspunt is dat iedereen uiteindelijk altijd kan groeien en ontwikkelen naar een mens die in balans
leeft. Iemand die gezond en met plezier het werk doet en daarnaast ook tijd en energie heeft voor een prettig privéleven.

Als partner van het CSR(Chronical Stress Reversal)-centrum ben ik geregistreerd CSR-coach. Een bewezen effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methodiek voor het begeleiden van mensen met stressverschijnselen.

De trajecten waar ik voor ingezet kan worden zijn: stress-herstel trajecten, preventietrajecten,  spoor 2 en 3 re-integratietrajecten, UWV-trajecten, loopbaanbegeleiding, outplacement, coaching, voorlichting over werkdruk en advies duurzame inzetbaarheid aan leidinggevenden en aan werknemers.

Esther van den Bosch

Mijn passie is de ander bewust maken dat er mogelijkheden zijn om je eigen invloed in te zetten en sturing te geven aan verandering, zonder de persoonlijke omstandigheden uit het oog te verliezen. Ik ga graag op zoek naar concrete handvatten om te ontdekken wat
verandering voor jou betekent. Mijn ervaring als leidinggevende draagt hier zeker aan bij.

Mensen om mij heen geven aan dat ze mijn betrokkenheid en gedrevenheid inspirerend vinden om juist die kleine stappen te zetten die je verder kunnen helpen. Vanuit helder geformuleerde doelen en respect voor de ander ga ik met veel plezier met je aan de slag.
Mijn motto is dat ik de ander niets kan leren, dat moet je zelf doen.

Ik draag zorg voor een inspirerende leeromgeving waarin je wordt uitgedaagd om te leren!

Madelon Breure

Ik krijg energie en een lach op mijn gezicht als ik mijn collega’s kan ondersteunen met hun dagelijkse werkzaamheden.
De administratieve taken daarnaast zorgen voor de nodige uitdaging en afwisseling waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

 

Lillian Weug

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij HR Consultancy B.V.  als loopbaan- en re-integratiecoach. Ik help mensen bij het (her-) vinden van hun werkplezier en vanuit die gedachte ga ik met mensen in gesprek. Ik geloof dat ieder mens mogelijkheden heeft en van daar uit wil ik
mensen met een realistische blik begeleiden bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities, met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd werken.

Dit gebruik ik in re-integratie 2 e spoor trajecten, UWV naar werk en werkfit trajecten, outplacement, loopbaanbegeleiding en jobcoaching. 
Mijn kernwoorden hierin zijn mensgericht, enthousiast, praktisch en oog voor resultaat!

Esther de Bat

Mijn naam is Esther de Bat, sinds augustus 2022 werkzaam bij HR Consultancy. De diversiteit aan diensten die wij aanbieden maken dit een leerzame en uitdagende functie. Ik houd van de afwisseling en beweging binnen mijn werkzaamheden. Eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Ik ben graag mens- en ontwikkelingsgericht bezig en krijg dan ook energie van het adviseren en begeleiden van mensen en hen te zien ontwikkelen. Ik werk graag op een creatieve manier aan het optimaal haalbare resultaat.