Over ons

Ellen Sinke

Ellen Sinke, oprichter en eigenaar van HR Consultancy. Mensen en organisaties écht verder helpen in hun ontwikkeling is hetgeen mij blij maakt. Ik doe dit graag op een heldere, resultaatgerichte manier. Ik wil mensen raken en in beweging brengen. Sparren met
leidinggevenden en hun uitdagen tot juist dat stapje verder!

Mensen zien mij als een gedreven persoon die met passie en optimisme individuen en groepen stimuleert. Ik ga graag samen gericht aan de slag met concrete doelen waar je echt blijvend iets mee kunt of dit nu in loopbaancoaching, training of leiderschapsontwikkeling is. Daarnaast combineer ik mijn passie voor het ontwikkelen van mensen met mijn passie voor
paarden in de vorm van paardencoaching! Ik ben gecertificeerd paardencoach, communicatie- en leiderschapstrainer en loopbaanadviseur!

Samen komen we verder!

Annelies van der Mull

Sinds 2010 ben ik met veel plezier werkzaam bij HR Consultancy B.V. als coach, re-integratiecoach en stresscoach.
Vanuit de gedachte “Je kunt een mens niets leren, je kunt hem alleen helpen het antwoord in zichzelf te vinden” ga ik met mensen in gesprek. Mijn uitgangspunt is dat iedereen uiteindelijk altijd kan groeien en ontwikkelen naar een mens die in balans
leeft. Iemand die gezond en met plezier het werk doet en daarnaast ook tijd en energie heeft voor een prettig privéleven.

Als partner van het CSR(Chronical Stress Reversal)-centrum ben ik geregistreerd CSR-coach. Een bewezen effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methodiek voor het begeleiden van mensen met stressverschijnselen.

De trajecten waar ik voor ingezet kan worden zijn: stress-herstel trajecten, preventietrajecten,  spoor 2 en 3 re-integratietrajecten, UWV-trajecten, loopbaanbegeleiding, outplacement, coaching, voorlichting over werkdruk en advies duurzame inzetbaarheid aan leidinggevenden en aan werknemers.

Esther van den Bosch

Mijn passie is de ander bewust maken dat er mogelijkheden zijn om je eigen invloed in te zetten en sturing te geven aan verandering, zonder de persoonlijke omstandigheden uit het oog te verliezen. Ik ga graag op zoek naar concrete handvatten om te ontdekken wat
verandering voor jou betekent. Mijn ervaring als leidinggevende draagt hier zeker aan bij.

Mensen om mij heen geven aan dat ze mijn betrokkenheid en gedrevenheid inspirerend vinden om juist die kleine stappen te zetten die je verder kunnen helpen. Vanuit helder geformuleerde doelen en respect voor de ander ga ik met veel plezier met je aan de slag.
Mijn motto is dat ik de ander niets kan leren, dat moet je zelf doen.

Ik draag zorg voor een inspirerende leeromgeving waarin je wordt uitgedaagd om te leren!

Moniek Maat

Na de hotelschool heb ik verschillende commerciële en klantgerichte functies gehad. Ik weet dat het klantcontact en meedenken met en voor onze opdrachtgevers en kandidaten mij op het lijf geschreven is.

Van het ondersteunen van mijn collega’s, in mijn functie als office manager, word ik een blij mens. De administratieve taken en de jobhunting naar mooie nieuwe werkplekken voor onze kandidaten, zorgen voor de nodige uitdaging en afwisseling.

Ik vind het prettig om in een klein team bij te dragen aan onze missie: “werken met plezier!”

Lillian Weug

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij HR Consultancy B.V.  als loopbaan- en re-integratiecoach. Ik help mensen bij het (her-) vinden van hun werkplezier en vanuit die gedachte ga ik met mensen in gesprek. Ik geloof dat ieder mens mogelijkheden heeft en van daar uit wil ik
mensen met een realistische blik begeleiden bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities, met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd werken.

Dit gebruik ik in re-integratie 2 e spoor trajecten, UWV naar werk en werkfit trajecten, outplacement, loopbaanbegeleiding en jobcoaching. 
Mijn kernwoorden hierin zijn mensgericht, enthousiast, praktisch en oog voor resultaat!