Uw selectievaardigheden verbeteren in Zeeland

  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke benadering
  • Hogere productiviteit

Wilt u als organisatie de selectievaardigheden verbeteren bij het aannemen van nieuw personeel in Zeeland of Brabant? HR Consultancy, gevestigd in Goes, heeft de kennis en middelen die tot de beste resultaten leiden. Door een persoonlijke benadering en psychologische kennis stellen wij een assessment samen waardoor de selectieprocedure vlot en efficiënt verloopt. Via ons maakt u bovendien gebruik van een uitgebreid netwerk binnen de arbeidsmarkt.

Selectievaardigheden verbeteren voor nieuw personeel in Zeeland of Brabant

De juiste persoon op de juiste plek heeft plezier in zijn of haar werk. Tijdens de sollicitatieprocedure komt niet altijd de beste kandidaat naar voren. Vaak blijven veel talenten onderbelicht. Daarbij spelen persoonlijkheid en drijfveren een belangrijke rol tijdens de werkzaamheden. HR Consultancy uit Goes stelt voor u een assessment op waarmee u de kandidaten op deze elementen kunt testen. Door de inzet van deze middelen verbeteren uw selectievaardigheden in de provincies Zeeland en Brabant. Zo voorkomt u dat u bijvoorbeeld op termijn nabij Goes of Breda een outplacement moet inzetten en krijgt u een heldere kijk op het proces. Er is aantoonbaar minder kans op verzuim en er ontstaat een hogere productiviteit als men plezier heeft in zijn of haar werk. Het uiteindelijke resultaat is dat u uw werkvloer duurzaam inzet én uw klanten ook tevreden zijn doordat ze op de juiste wijze geholpen worden.

Vraag om een persoonlijk advies aan onze professionals

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u uw selectievaardigheden in Brabant of Zeeland verbeteren? Bel dan naar 0113 – 563180 of vul ons contactformulier in voor meer informatie en een persoonlijk advies. Door jarenlange ervaring hebben wij kennis op het gebied van personeelszaken en arbeidsbemiddeling die wij effectief kunnen inzetten om u personeelsadvies te geven. Met de juiste selectievaardigheden bepaalt u straks in korte tijd de juiste sollicitant voor uw organisatie.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over loopbaanbegeleiding of wilt u een afspraak maken?
Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.