Wat bieden wij u als werkgever

Outplacement

Om op een goede manier afscheid te nemen kunt u uw werknemer middels outplacement laten ondersteunen bij de zoektocht naar een andere werkkring.

Loopbaanadvies

U krijgt in korte tijd inzicht in de motivatie, de sterke en zwakke kanten, de ontwikkelmogelijkheden en de aandachtspunten van uw medewerkers. Op deze manier kunt u het talent binnen uw organisatie beter benutten

Re-integratie 2e spoor

Wij bieden altijd een traject op maat gericht op de kortste weg naar passend werk. Oprechte interesse in de mens zonder het resultaat en de richtlijnen van de Wet verbetering poortwachter uit het oog te verliezen.

Coaching

Onze coaching kenmerkt zich door een diepe betrokkenheid bij de deelnemer enerzijds en een scherp bewustzijn van diens (organisatie-) context en doelen anderzijds.

Trainingen

De trainingen van HR Consultancy richten zich op het ontwikkelen en geven van trainingen voor organisaties, teams en individuen. Wij geven diepgaande, uitdagende en prikkelende trainingen.

Personeelsadvies

HR Consultancy is uw partner om u ondersteuning te bieden bij uw behoefte aan extra capaciteit of deskundigheid op het gebied van Personeel & Organisatie.

Stress, burnout?

Stress of burnout is pijnlijk en confronterend voor de betrokken medewerker én voor de organisatie. Onze effectieve en bewezen aanpak volgens de CSR®-methode richt zich op het realiseren van duurzaam herstel voor de medewerker.

Assessment

Het succes van uw organisatie wordt vooral bepaald door de mensen die er werken. Daarom is het belangrijk te weten wat u aan mensen hebt voordat ze aan een nieuwe baan beginnen.

Wat zeggen onze klanten...

quotes-groot
Fijn contact, waarbij ik inhoudelijk kon sparren wat de juiste stappen waren in het belang van de medewerker.
quotes-groot
Zeer tevreden over de dienstverlening, prijs kwaliteitsverhouding en de toegankelijkheid van de adviseurs.
quotes-groot
Prima rapport en goede service.
quotes-groot
T.a.v. de gevraagde dienstverlening voldoet HR-Consultancy zeer goed aan de verwachtingen.
quotes-groot
Ze hebben een heel goed netwerk in Zeeland.
quotes-groot
Ik ben een zeer tevreden klant! De opgepakte trajecten begeleiden ze met 100% inzet en goede resultaten.

Wij werken onder andere voor...