Motiveren en aansturen

Personeelsadvies

Als gedreven ondernemer wenst u dat uw bedrijf groeit. Echter het motiveren en aansturen van uw mensen neemt steeds meer tijd in beslag, waarbij de voortdurend veranderende sociale regelgeving nog eens een extra drempel oplevert. U wordt hierdoor steeds vaker geconfronteerd met personeelsproblematiek.

Hoe neem ik de juiste mensen in dienst? Hoe krijg ik ze zover dat ze zelf initiatief nemen en zich verantwoordelijk voelen voor hun werk? Ik heb een zieke medewerker, wat moet ik nu doen volgens de Wet Poortwachter? Of: hoe kan ik op een nette manier afscheid nemen van medewerkers, die hun bijdrage hebben geleverd aan het bedrijf, maar die door de economische situatie boventallig zijn geworden? Zijn dit vraagstukken waar u regelmatig mee te maken heeft?
Dan is HR Consultancy uw partner om u ondersteuning te bieden bij uw behoefte aan extra capaciteit of deskundigheid op het gebied van Personeel & Organisatie.

Hoe?

Wij luisteren naar uw vragen en samen met u wordt de opdracht en werkwijze geformuleerd en afgestemd op uw persoonlijke situatie.
Wij kunnen u van dienst zijn met deskundige interimkrachten of als extern adviseur. Door jarenlange ervaring op het gebied van personeel en organisatie kunnen wij u van een deskundig advies voorzien. Onze sterke punten? Een goede kennis van de Zeeuwse arbeidsmarktproblematiek en een snel inzicht in organisaties. Maar vooral: een goed gevoel voor de dagelijkse praktijk. Praktische oplossingen voor praktische problemen. Geen overbodige dikke rapporten met mooie verhalen, maar een oplossing waarmee u direct aan de slag kunt.

HR Consultancy biedt ondersteuning op de volgende gebieden:

  • Het werven en selecteren van nieuw personeel
  • Het opzetten en begeleiden van functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Ontslagbegeleiding
  • Begeleiden en ondersteunen van reorganisatie- en veranderingsprocessen
  • Ziekteverzuimbegeleiding in het kader van de wet verbetering Poortwachter
  • Casemanagement
  • Personeels- en loopbaanplanning
  • Opleiding en training van uw personeel
  • Team- en leiderschapsontwikkeling

Kosten

U kunt gebruiken maken van de expertise van HR Consultancy op basis van uw behoeften. Dat kan zijn per uur, dag(deel), project. Op deze wijze bepaalt u zelf de beheersbaarheid van uw kosten.

Als klant van HR Consultancy houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op P&O gebied middels onze nieuwsbrief die u kosteloos wordt toegezonden. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze telefonische en e-mail ondersteuning.

Voor informatie of een gratis oriƫnterend gesprek kunt u telefonisch of persoonlijk contact met ons opnemen.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ellen Sinke.