Motiveren en aansturen

Personeelsadvies

Heeft u behoefte aan personeelsadvies? Als gedreven ondernemer wenst u dat uw bedrijf groeit. Echter het motiveren en aansturen van uw mensen neemt steeds meer tijd in beslag, waarbij de voortdurend veranderende sociale regelgeving nog eens een extra drempel oplevert. U wordt hierdoor steeds vaker geconfronteerd met personeelsproblematiek.

Hoe neem ik de juiste mensen in dienst? Hoe krijg ik ze zover dat ze zelf initiatief nemen en zich verantwoordelijk voelen voor hun werk? Ik heb een zieke medewerker, wat moet ik nu doen volgens de Wet Poortwachter? Of: hoe kan ik op een nette manier afscheid nemen van medewerkers, die hun bijdrage hebben geleverd aan het bedrijf, maar die door de economische situatie boventallig zijn geworden? Indien dit vraagstukken zijn waar u regelmatig mee te maken heeft, is HR Consultancy uw partner om u ondersteuning te bieden. Wij zijn dé specialist in personeelsadvies. Schakel ons in als u behoefte heeft aan extra capaciteit of deskundigheid op het gebied van Personeel & Organisatie.

Hoe bieden wij personeelsadvies aan u?

Wij luisteren naar uw vragen en samen met u wordt de opdracht en werkwijze geformuleerd en afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij kunnen u van dienst zijn met deskundige interim krachten of als extern adviseur. Door jarenlange ervaring op het gebied van personeel en organisatie kunnen wij u van een deskundig personeelsadvies voorzien. Onze sterke punten? Een goede kennis van de Zeeuwse arbeidsmarktproblematiek en een snel inzicht in organisaties. Maar vooral: een goed gevoel voor de dagelijkse praktijk. Praktische oplossingen voor praktische problemen. Geen overbodige dikke rapporten met mooie verhalen, maar een oplossing waarmee u direct aan de slag kunt.

HR Consultancy biedt personeelsadvies en ondersteuning op de volgende gebieden:

  • Het werven en selecteren van nieuw personeel
  • Het opzetten en begeleiden van functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Ontslagbegeleiding
  • Begeleiden en ondersteunen van reorganisatie- en veranderingsprocessen

Wat zijn de kosten?

U kunt gebruiken maken van het personeelsadvies van HR Consultancy, gevestigd in Heinkenszand, op basis van uw behoeften. Dat kan zijn per uur, dag(deel), project. Op deze wijze bepaalt u zelf de beheersbaarheid van uw kosten. Als klant van HR Consultancy houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op P&O gebied middels onze nieuwsbrief die u kosteloos wordt toegezonden. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze telefonische en e-mail ondersteuning.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Voor informatie over onze diensten of een gratis oriënterend gesprek kunt u telefonisch of persoonlijk contact met ons opnemen. Hiervoor belt u naar het telefoonnummer 0113 – 563180.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ellen Sinke.