Training & Advies..., eigenwijs goed!

Trainingen

De trainingen van HR Consultancy richten zich op het ontwikkelen en geven van trainingen voor organisaties, teams en individuen. Wij geven diepgaande, uitdagende en prikkelende trainingen op de volgende aandachtsgebieden:

Onze aanpak is persoonlijk, gedreven en resultaatgericht.
Het resultaat: daar mag u ons op aanspreken! Wij staan voor een aanpak die op de lange duur effect heeft.
Een resultaat waarmee u echt verder kunt!


Onze uitgangspunten

Wij gaan uit van leren door te motiveren, veel te doen, veel te herhalen, succeservaringen creëren en een krachtige transfer naar de werkplek.

De fases die teams daarbij doorlopen gaan van ‘willen, kunnen naar doen’. Een opbouw waarmee gegarandeerd echt geleerd wordt! De visie is gebaseerd op de methode van Karin de Galan, School voor Training.

Bij al onze trainingsactiviteiten staan de volgende elementen centraal:

Actieve inbreng

Resultaatgericht

Het accent in de training ligt op doen. Van iedere deelnemer verwachten we een actieve inbreng en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor het leerproces.

Praktijkgericht

Praktijkgericht

We werken altijd met praktijksituaties van de deelnemers. Immers, bij het aanleren van nieuwe vaardigheden spelen eigen ervaringen een belangrijke rol. Men leert sneller nieuwe vaardigheden wanneer deze aansluiten bij al bestaande ervaringen.

Concreet

Gericht op beweging van binnenuit

Leervragen zetten we om in concrete en praktische opdrachten.

Theorie

Efficiënt

Theorie behandelen we alleen voor zover deze noodzakelijk is voor het in de praktijk toepassen van nieuwe vaardigheden.

Experimenteren

Verankerd

Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid om in een vertrouwde omgeving gericht te experimenteren met nieuwe vaardigheden en/of nieuw gedrag.

HR Consultancy hecht veel waarde aan het bereiken van resultaat. Daarom heeft ook de periode na een trainingsactiviteit onze aandacht. Immers, na iedere training volgt de weerbarstige praktijk. Om de transfer van het geleerde naar de praktijk te bevorderen hebben wij ongeveer twee maanden na afloop van een training contact met u als opdrachtgever. 

Wat kunnen we u bieden?

Ter informatie een greep uit onze ervaringen. In onze aandachtsgebieden hebben we voor diverse opdrachtgevers onder andere de volgende activiteiten verzorgd;

1. Communicatie

2. Leiderschap

3. Persoonlijke effectiviteit

Meer informatie?

Wilt u meer weten over een training op maat voor uw organisatie? Neem dan contact op met Ellen Sinke  
0113 – 563180 of e-mail: ellen@hr-consultancy.nl