Wat bieden wij jou als werknemer

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies is erop gericht om inzicht te geven in je persoonlijkheid, drijfveren, motivatie en talenten.

Re-integratie 2e spoor

HR Consultancy biedt je advies, ondersteunt waar nodig, en maakt actief gebruik van haar uitgebreide netwerk in het Zeeuwse bedrijfsleven. Wij gaan samen mét en vóór jou op zoek naar de baan die bij je past.

Coaching

Onze coaching richt zich op iedere leidinggevende, professional, werknemer of ondernemer die zich in professioneel opzicht wil ontwikkelen.

Werkfit en naar werk

In dit traject wordt samen met je persoonlijke coach onderzocht wat nodig is om weer aan de arbeidsmarkt te kunnen deelnemen en hoe dit bereikt kan worden.

Stress, burnout?

Wij werken volgens de bewezen wetenschappelijke CSR® methode. In het coachtraject wordt eerst gewerkt aan herstel door ontspanning, energieopbouw en gezond zelfmanagement.

Assessment

Je bent uitgenodigd om een assessment te doen: altijd spannend… Wanneer we een afspraak met je hebben gemaakt voor een assessment, ontvang je een bevestiging met de routebeschrijving en een korte informatiefolder voor assessmentkandidaten.

Wat zeggen onze klanten...

quotes-groot
Omdat ik vind dat ik zeer goed geholpen ben en degene die mij hielp zeer vriendelijk en begripvol was.
quotes-groot
Persoonlijke benadering, duidelijk maatwerk zonder de hulpvraag uit het oog te verliezen.
quotes-groot
Gewerkt wordt door te kijken naar individuele mogelijkheden en wensen. Goede terugkoppeling naar de werkgever.
quotes-groot
Door de hulp van HR consultancy heb ik anders leren kijken naar hoe te solliciteren en als het waren mij zelf leren verkopen. Het heeft vanuit HR zelf niet geleid tot een baan, dit heb ik wel echt zelf gedaan. Dat geeft op dit moment ook erg veel voldoening, dus ik ben blij met de geboden hulpmiddelen, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen en kunnen ze niet meer dan je goed begeleiden. Dit hebben ze naar mijn inzien dan ook juist gedaan!
quotes-groot
Ik ben erg goed begeleid in een spoor 2 traject en het vinden van een nieuwe passie en werkgebied.
quotes-groot
Vanaf het begin klikte het goed met mijn begeleidster. Er was een goede vertrouwensband. Er was ook veel begrip voor mijn situatie t.a.v. gezondheid, relatie met UWV en werkgever. En het mooie is dat, dank zij HR Consultancy, ik nu te horen heb gekregen dat mijn tijdelijke arbeidsovereenkomst omgezet wordt in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd! Wel heb ik nog enige begeleiding/jobcoaching nodig om mijn werk uit te kunnen breiden tot een volledige werkweek.
quotes-groot
Omdat ze door het regelmatige contact je weer bij de arbeidsmarkt betrekken en je door hun contactenkring meerdere mogelijkheden tot werk kunnen bieden. Zeer gericht op en rekening houdend met jouw wensen door de vragenlijsten die je invult.
quotes-groot
Veel begrip voor je situatie, helpen je met zoeken en solliciteren. Zeker aan te bevelen!
quotes-groot
Ik ben erg blij met de geboden hulp van HRC. Ellen luistert goed en weet snel tot de kern van het probleem te komen. Haar enthousiasme en empathie helpt hierin; je voelt je gehoord, gesteund en gesterkt.
quotes-groot
De begeleiding was mensgericht. Vol begrip en geduld, maar ook zeer duidelijk naar de verantwoordelijkheden en de plichten. Ben heel dankbaar begeleiding te hebben gehad van HR Consultancy.
quotes-groot
Ik wil jullie bedanken voor de fijne begeleiding en in het bijzonder Annelies en Moniek voor het helpen bij mijn traject. Het is een bijzondere ervaring geweest en een mooi leerproces voor mij persoonlijk die ik voor altijd met mij mee zal dragen en daar ben ik jullie eeuwig dankbaar voor. Ik ben blij dat ik dit traject heb mogen volgen én met een goede afloop namelijk een vaste baan bij een leuke werkgever. Jullie hebben mij weer hoop gegeven in de arbeidsmarkt!