Werken aan jouw werkplezier!

Een loopbaancoach in Zeeland en Brabant

‘Geef mij de baan die bij mij past en ik hoef nooit meer te werken’

Voor wie?

Wanneer u wel eens twijfels heeft over uw carrière, is het handig om een loopbaancoach in Zeeland of Brabant in de hand te nemen.

Wilt u wel eens wat anders maar weet u niet wat?

Vraagt u uzelf soms af: ‘is dit het nu?’

Heeft u het gevoel niet meer op uw plaats te zitten?

Wilt u weten welke talenten u nog verder kunt ontwikkelen?
Vraagt u uzelf af: ‘Wat zijn mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt?’

Op zo’n moment is het mooi om te onderzoeken of u nog op het juiste pad zit, of om te kijken of u de juiste keuze maakt qua baan. HR Consultancy, gevestigd in Goes, provincie Zeeland, voorziet u van loopbaanadvies en -begeleiding. Zo helpen wij u met de hulp van een loopbaancoach voor uw loopbaanbegeleiding bij het maken van een bewuste keuze in werk en loopbaan in Zeeland of Brabant.

Wat doet een loopbaancoach in Zeeland?

Het loopbaanadvies van ons bureau in Goes is te gebruiken in Zeeland en Brabant. Onze begeleiding is erop gericht om inzicht te geven in uw persoonlijkheid, drijfveren, motivatie en talenten. Samen zoeken we naar antwoorden op vragen als: ‘wat vind ik nu echt belangrijk in een baan?’, ‘waar ligt nu werkelijk mijn passie?’, ‘wat zijn mijn kwaliteiten en valkuilen?’, ‘wat voor soort baan en welke werkomgeving past het beste bij mij?’ We zoeken bij u in Zeeland of in Brabant samen naar de juiste vorm van loopbaanbegeleiding. Dit doen we door antwoorden te vinden aan de hand van gesprekken, opdrachten, testen en reflectie. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat doe ik? Daar draait het in de kern om. Als u weet wat u enthousiast maakt, wat u energie geeft en waar uw hart ligt, zullen toekomstige keuzes beter bij u passen, zodat de loopbaanbegeleiding in Brabant of Zeeland een mooi resultaat geeft!

Intake

Het intakegesprek met uw loopbaancoach in Zeeland of Brabant is bedoeld als een kennismaking voor de loopbaanbegeleiding en is vrijblijvend. Tijdens het gesprek gaan we uw loopbaanvraag onderzoeken en bespreken hoe we daar samen invulling aan kunnen geven. Daarnaast krijgt u een duidelijk beeld van het traject. We stellen uw persoonlijke doel(en) vast en bepalen wat het beste bij u past. Naast de inhoud van het traject is het natuurlijk erg belangrijk dat er een klik is tussen u en de loopbaancoach van ons bureau in Zeeland!

Wie ben je?

Wie ben je?

We kijken naar wie je bent, wat je waarden zijn, je kwaliteiten, valkuilen en motivatoren. Dit doen we met behulp van gesprekken, eventueel aangevuld met testen & opdrachten. Daarmee vormen we de basis voor jouw profiel.

Wat kun je?

Wat kun je?

We inventariseren jouw talenten en vaardigheden. We maken hierbij gebruik van opdrachten en een competentie- en interessetest.

Wat wil je?

Wat wil je?

Nadat wensen en kwaliteiten in beeld zijn gebracht, gaan we kijken naar je interesses en mogelijkheden. Wat past bij jou? Welke werkomgeving of organisatie past? Of misschien droom je van zelfstandig ondernemerschap? We evalueren samen met jou en we adviseren je rondom jouw loopbaankeuze. Je gaat knopen doorhakken voor je volgende loopbaanstap.

Het actieplan voor loopbaanbegeleiding in Brabant of Zeeland

Als vervolg van de training maakt u een actieplan waarin u aangeeft welke stappen u gaat zetten om tot het gewenste resultaat te komen. Drie maanden na afloop van de loopbaanbegeleiding hebben we in Zeeland of Brabant een contactmoment om te evalueren of het actieplan u inderdaad brengt waar u wilt zijn. Een loopbaanonderzoek omvat gemiddeld zes tot acht gesprekken van 1 tot 1,5 uur. Loopbaanbegeleiding bij HR Consultancy in Zeeland of Brabant is een mix van gesprekken, opdrachten en testen. Wij werken uitsluitend met gevalideerd, wetenschappelijk testmateriaal om uw persoonlijke effectiviteit te verhogen.

Loopbaanscan

Wilt u liever een kort en krachtig traject bij de loopbaanbegeleiding in Zeeland of Brabant? Dan hebben we de loopbaanscan. De loopbaanscan bestaat uit een intakegesprek en drie gesprekken met een ervaren loopbaanadviseur. We zetten tijdens de loopbaanbegeleiding een persoonlijkheidsanalyse in, een interesse- en competentietest en aanvullende opdrachten die u thuis in Zeeland of Brabant maakt in voorbereiding op de gesprekken met uw loopbaancoach. Daarbij krijgt u een jaar lang gratis toegang tot onze database boordevol informatie over beroepen, opleidingen en vacatures.

Ga met ons in gesprek voor loopbaanadvies in Zeeland of Brabant

Heeft u nog behoefte aan meer ondersteuning van de loopbaancoach voor uw loopbaanbegeleiding in Zeeland of Brabant? Dat kan! De loopbaanscan kan worden aangevuld met: sollicitatietraining, coaching (bijvoorbeeld via paardencoaching), jobhunt of een combinatie hiervan. Onze ervaren adviseurs uit Goes met kennis van én een netwerk in de regionale arbeidsmarkt, informeren u graag over de mogelijkheden. Neem daarom contact met ons op via het telefoonnummer 0113 – 563180 als u behoefte heeft aan loopbaanadvies in Zeeland.

Gedragscode

Wij volgen de Gedragscode van de NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacement consultants en Carrière Coaches) en zijn erkend loopbaanprofessional.