Hoe kunnen wij u helpen?

Re-integratie 2e spoor

Ben je al enige tijd uit het arbeidsproces, door ziekte en wil je weer opnieuw aan de slag? Door middel van een re-integratie 2e spoor traject kan HR Consultancy je naar een passende functie bij een andere werkgever begeleiden. Re-integratie 2e spoor kan ingezet worden vanaf het moment dat duidelijk is dat je niet meer terug kunt keren naar de eigen functie en dat jouw werkgever geen andere passende functies beschikbaar heeft of beschikbaar kan maken.

 HR Consultancy biedt je advies, ondersteunt waar nodig, en maakt actief gebruik van haar uitgebreide netwerk in het Zeeuwse bedrijfsleven. Dit alles met als doel om je weer zo snel mogelijk aan een passende baan te helpen. Wij gaan samen mét en vóór jou op zoek naar de baan die bij je past.

Hoe doen wij dat?

We starten met een kennismakingsgesprek om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen, maar ook om te onderzoeken of onze aanpak je aanspreekt en je een goed gevoel hebt bij de desbetreffende adviseur. Besluiten we beiden om door te gaan, dan stellen we een plan van aanpak op waarin de activiteiten staan vermeld die je helpen bij het verkrijgen van een nieuwe baan. Wij gaan uit van jouw kwaliteiten, capaciteiten, individuele talenten en belastbaarheid. De focus: jouw mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Met als enig doel: een nieuwe, passende werkkring waarin je weer voor lange tijd met plezier aan het werk gaat!
Samen kijken we wat je kunt en wat je wilt. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van coaching, begeleiding, testen, beroepenoriëntatie, sollicitatietrainingen, bemiddeling en jobhunt. Daarnaast ondersteunen we je desgewenst ook nog als je een nieuwe baan hebt gevonden. Gedurende het gehele traject heb je een vaste adviseur die je persoonlijk begeleider is.

Waarom kiezen voor HR Consultancy?

Kenmerkend voor onze werkwijze is een individuele begeleiding. Jij staat daarbij centraal. Omdat elke vraagstelling uniek is, leveren we altijd maatwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en personeelszaken in de regionale arbeidsmarkt, weten wij wat er speelt en waaraan behoefte is bij bedrijven en instellingen. Ons uitgebreide netwerk in de Zeeuwse en West-Brabantse arbeidsmarkt zorgen voor een groot bereik.

Interesse?

Als je wil weten wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag kennis met je. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0113-563180
of e-mail info@hr-consultancy.nl.